lunes, 4 de junio de 2012

Roig Putot

El quart Rojo Putón va sortir ja fa uns dies i vaig tenir la sort de participar-hi juntament amb la Carla, estimada i admirada companya d'estudi, i dinou il·lustradors i historietistes més.

L'elecció que Les Golfes (Cristina, Judit, Marta i Elia) van fer de les dues tintes, tan arriscada com atractiva, i les pàgines de persones que aprecio molt, com el Chema i l'Irati, i d'altres que segueixo encantat des de la distància, com l'Alexis, l'Irkus o la Clara, per posar només alguns exemples, fan d'aquest fanzine un objecte pel que he agafat força estima.

Bé, m'estic embolicant i em costa molt triar només alguns exemples així que copio la llista completa dels participants i les botigues on podeu comprar el putón:

Participen: Alexis Nolla, Irati Fernández, Cristina Daura, François Pagès, Judit Armengol, Ana Galvañ, Clara-Tanit, Irkus M. Zeberio, Liam BarrettSonia Pulido, Pau Bonet, Sergi Puyol, Camille Vannier, Carol Jiménez, Carla Besora, Marta VilchesRose Robbins, Chema Peral, Elia Espinosa i Rafa Blanco.

Compreu-lo a: Fatbottom Books, La Central del RavalLaie i Luchador Records.

La meva col·laboració està basada en aquest senyor poema:

Decapitació V
Antonio, mestre perruquer,
ha sorprès la seva muller
en amorosa baralla
amb un tercer.
I el cap li talla
amb la navalla,
tot cridant: -Traïdora! Infidel!
I tot pensant: -Bonica i barata
obtinc així una testa model
per a l’escaparata.

de Pere Quart (Joan Oliver) a Les decapitacions (1934)

Ai, Pere Quart, decapita'm!

gràcies!